Vihersisustamisen erikoisliike

0 tuotetta €0.00

Tuotteet

Tuotekuvasto 2017 tulossa.

Tapahtumien ja juhlapaikkojen koristelu palvelumme luo tapahtumaanne tarvittavat koriste-elementit. Teemme ja toteutamme mielellämme kaikenkokoiset ja näköiset koristelu kokonaisuudet muutamasta asetelmasta aina suurten yleisötapahtumien kokonaisuuksiin.

Hyvän ensivaikutelman sisääntulossa, terassilla ja aulatilassa, takaavat siihen sopivat ja hyvin hoidetut istutukset. Me voimme ottaa kokonaisuuden hoidettavaksi taitaviin käsiimme ja huolehtia Teidän joka päivä näkyvästä käyntikortistanne.

Hyvä ja asianmukainen huolto takaa kasvien hyvän voinnin ja sitä kautta kauniin elinvoimaisen ulkonäön.
Osaavat hoitajamme huoltavat kasvinne aina käydessään paikanpäällä huoltosopimuksen mukaisesti.

Erityisesti toimistoista joissa lattiapinta-ala on rajattua, mutta halutaan lisätä viihtyvyyttä vihreydellä on viherseinä toimiva ratkaisu. Keskittämällä vihreyttä näyttävään kokonaisuuteen, saadaan moderniin tilaan helposti näyttävä sisustuselementti.

Tarjoamme avaimet käteen -palveluna yritysten ja yhteisöjen tiloihin sekä erilaisiin tapahtumiin, näyttelyihin, konferensseihin, juhliin ja kokouksiin vihersisustuksen. Tulemme paikan päälle ja neuvottelun perusteella teemme vihersisustusehdotuksen ja tarjouksen.

Olemme saaneet  olla toteuttamassa useita pihoihin ja ulkoalueisiin liittyviä projekteja.

Back to Top