Vihersisustamisen erikoisliike

0 tuotetta €0.00

Toimitusehdot

Tilatessanne tuotteita Vihermaailman verkkokaupasta lähetämme teille tilausvahvistuksen. Sitova kauppasopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteet myydään irtotoimituksena.

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävä voimassa olevan 24 % ALV-veron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.Voimassaolevat hinnat näkyvät verkkokaupan sivuilla. Hinnat ovat euromääräisiä.Tuotteen hinnan lisäksi asiakkaan tulee maksaa toimituskulut. Mikäli hinta- tai muissa vastaavissa tiedoissa esiintyy kirjoitus-, laskenta- tai tietojenkäsittelyvirheitä, Vihermaailma ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita mahdollisten vrheellisten tietojen mukaisesti.

Maksuehdot

Tilauksen saatuamme lähetämme asiakkaalle laskun tilatuista tuotteista. Laskusuorituksen saatuamme lähetämme tuotteet asiakkaale.Tilaukseen lisätään toimituskulut, jotka näkyvät laskussa.

Toimitus

Toimitamme tuotteen transpointin,matkahuollon tai oman kuljetuspalvelumme toimesta. Toimitusaika on keskimäärin 7 vuorokautta saatuamme asiakkaalta laskusuorituksen.

Tuotepalautukset

Asiakkaan velvollisuus on tarkastaa tuotteen kunto ja lähetyksen oikeellisuus tilauksen vastaanottamisen yhteydessä. Mahdolliset huomautukset on esitettävä 8 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Omistusoikeus

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on kokonaisuudessaan maksettu.

Rekisteröityminen

Tuotteiden tilaaminen on mahdollista vain sivustolle rekisteröidyille käyttäjille.

Tietosuoja

Vihermaailmalle annetut yritys- ja henkilötiedot ovat ainoastaan Vihermaailman hallinnassa eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Vihermaailma sitoutuu noudattamaan henkilörekisterin salassapitovelvollisuutta. Kuluttaja on vastuussa verkkokaupassa tehdyistä tilauksista. Tietoja säilytetään huolellisesti ja niihin on pääsy ainoastaan rekisterin ylläpitäjällä, joka on antanut vaitiolositoumuksen.

Back to Top